Ouă Norvegiană
Rețeta ouă Norvegiană ar putea satisface pofta Scandinavă în aproximativ 15 minute. Acest fel principal are 861 calorii, 36g de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 5,39 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, suc de lămâie, somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Ouă Umplute Norvegiene, Norwegian Gravlax, și Cookie-Uri Norvegiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
(Această placă de la restaurantul Pastis din New York.) Mai întâi, aduceți o oală cu apă la fierbere. În timp ce apa fierbe, așezați câteva jumătăți de brioșe englezești pe o foaie de copt. Ungeți ușor brioșele englezești și așezați-le sub broiler doar câteva minute, sau până când brioșele englezești sunt foarte ușor aurii. Apoi, braconați ouăle. Cu o lingură, începeți să amestecați apa clocotită într-o mișcare circulară mare. Când tornada se răsucește, sparge un ou. Sau două. Sau trei. Motivul învârtirii este că oul se va înfășura în jurul său în timp ce gătește, păstrându-l împreună. Gatiti pentru aproximativ 2 la 3 minutes.In o cratiță mică, topiți 1 1/2 bețișoare de unt până la sfârâit.
Așezați gălbenușurile într-un blender. Porniți blenderul la foc mic pentru a permite gălbenușurile să se combine, apoi începeți să turnați untul foarte fierbinte într-un flux apoi în blender. Blenderul ar trebui să rămână aprins tot timpul și ar trebui să aveți grijă să turnați untul foarte încet. Continuați să turnați untul până când totul a dispărut, apoi începeți imediat să stoarceți sucul de lămâie în blender.
Așezați brioșele englezești pe farfurie, cu fața în sus. Apoi, așezați o felie de somon afumat pe fiecare jumătate.
Așezați oul deasupra somonului și acoperiți cu o porție generoasă de sos Hollandaise urmată de o stropire de piper negru
Notă: pentru a vă asigura că totul este fierbinte în momentul în care este gata de servit, scufundați ouăle pocate înapoi în apa fierbinte chiar înainte de servire și faceți Hollandaise în ultimul moment.