Reteta mai ușoare Ouă Deviled de Sud ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 85 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Un amestec de maioneză, iaurt fără grăsimi, amestec de condimente de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă Tradiționale Devilate Din Sud, Ouă Tradiționale Devilate Din Sud, și Ouă Devilate Murate Din Sfeclă În Stil Sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță cu suficientă apă rece pentru a acoperi; aduceți la fierbere la foc mare. Scoateți imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scurgeți și apoi rulați sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Cojiți ouăle și înjumătățiți-le pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Scoateți gălbenușurile și adăugați-le într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați iaurtul, murăturile, maioneza, muștarul, cayenne, amestecul de condimente de ardei și saramura și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Maioneză
Piper Cayenne Măcinat
Muștar
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Muraturi
Iaurt
Saramură
7
Se amestecă amestecul în jumătățile de albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
8
Așezați ouăle pe o farfurie, garnisiți cu okra murată, acoperiți ușor cu folie de plastic și răciți până când sunt gata de servit.