Ouă Deviled și sfecla murate este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 135 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de oțet de vin, ouă fierte, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ouă murate cu sfeclă, Ouă murate și sfeclă, și Ouă murate și sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. Înfășurați sfecla în folie,sertizând bine pentru a sigila; așezați pe o foaie de coacere. Prăjiți până se înmoaie, 45–55minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Lăsați să stea până se răceștesă se ocupe. Cojiți sfecla și tăiați-o în felii de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
3
Transferați într-un recipient larg și superficial.
4
Aduceți oțet, zahăr,semințe de coriandru, semințe de muștar, cuișoare, frunze de dafin, 1/4 linguriță de sare și 1/2 cană de apă la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu. Se fierbe timp de 10 minute; se toarnă lichid peste sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Semințe De Muștar
Frunze De Dafin
Oțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sfeclă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi acoperiți șifrigeți peste noapte, întorcându-vă ocazional.
6
Feliați ouăle pe lungime în jumătate și lingurăgălbenușuri într-un castron. Puneți gălbenușurile cu o furculiță, apoi amestecați maioneza. Apăsați amestecprintr-o strecurătoare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
7
Adăugați1 lingură suc de sfeclă strecurat-murat,hrean și un vârf de sare. Lingură sau pipăamestecați în fiecare albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Albușuri De Ou
Suc
Sfeclă
Sare
8
Tăiați fin suficiente sfeclă murată scursăpentru a produce aproximativ 1/2 cană (rezervați orice sfeclă rămasă pentru o altă utilizare).
9
Ornează fiecare oucu sfeclă tăiată cubulețe și arpagic.