Ouă diabolice și sfeclă murată
Ouă Deviled și sfecla murate este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 135 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de oțet de vin, ouă fierte, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ouă murate cu sfeclă, Ouă murate și sfeclă, și Ouă murate și sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. Înfășurați sfecla în folie,sertizând bine pentru a sigila; așezați pe o foaie de coacere. Prăjiți până se înmoaie, 45–55minute.
Lăsați să stea până se răceștesă se ocupe. Cojiți sfecla și tăiați-o în felii de 1".
Transferați într-un recipient larg și superficial.
Aduceți oțet, zahăr,semințe de coriandru, semințe de muștar, cuișoare, frunze de dafin, 1/4 linguriță de sare și 1/2 cană de apă la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu. Se fierbe timp de 10 minute; se toarnă lichid peste sfeclă.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi acoperiți șifrigeți peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Feliați ouăle pe lungime în jumătate și lingurăgălbenușuri într-un castron. Puneți gălbenușurile cu o furculiță, apoi amestecați maioneza. Apăsați amestecprintr-o strecurătoare într-un castron mic.
Adăugați1 lingură suc de sfeclă strecurat-murat,hrean și un vârf de sare. Lingură sau pipăamestecați în fiecare albus de ou.
Tăiați fin suficiente sfeclă murată scursăpentru a produce aproximativ 1/2 cană (rezervați orice sfeclă rămasă pentru o altă utilizare).
Ornează fiecare oucu sfeclă tăiată cubulețe și arpagic.