Ouă Deviled Perfecte
Ouă Deviled perfecte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 66 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 16 și costă 18 cenți pe porție. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, boia de ardei, sos de hrean și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ouă Deviled Perfecte, Ouă diabolice de somon afumat: perfecte pentru Paște, și Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere; scoateți de pe foc și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Scurgeți apa fierbinte și răciți ouăle sub apă curentă rece în chiuvetă; curățați ouăle răcite.
Tăiați ouăle răcite pe jumătate pe lungime.
Așezați gălbenușurile într-un bol de amestecare și puneți albușurile deoparte. Puneți gălbenușurile cu o furculiță până se omogenizează; amestecați maioneza, sosul Worcestershire, sosul de hrean, sosul fierbinte, sarea și piperul. Puneți amestecul de gălbenușuri într-o pungă de plastic grea; tăiați un colț de pe pungă pentru a crea o deschidere de 1/2 inch. Introduceți gălbenușurile în jumătățile de albus de ou.
Se presară pătrunjel și boia pentru a garnisi.