Ouă Deviled Perfecte

Ouă Deviled Perfecte
Ouă Deviled perfecte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 66 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 16 și costă 18 cenți pe porție. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, boia de ardei, sos de hrean și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ouă Deviled Perfecte, Ouă diabolice de somon afumat: perfecte pentru Paște, și Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere; scoateți de pe foc și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți apa fierbinte și răciți ouăle sub apă curentă rece în chiuvetă; curățați ouăle răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Tăiați ouăle răcite pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Așezați gălbenușurile într-un bol de amestecare și puneți albușurile deoparte. Puneți gălbenușurile cu o furculiță până se omogenizează; amestecați maioneza, sosul Worcestershire, sosul de hrean, sosul fierbinte, sarea și piperul. Puneți amestecul de gălbenușuri într-o pungă de plastic grea; tăiați un colț de pe pungă pentru a crea o deschidere de 1/2 inch. Introduceți gălbenușurile în jumătățile de albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Sos De HreanSos De Hrean
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Se presară pătrunjel și boia pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista