Ouă Deviled II
Ouă Deviled II este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Acest hor d ' oeuvre are 40 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ouă, salată verde, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă, și Ouă Benedict Ouă Deviled.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o oală cu apă sărată. Aduceți apa la fierbere și lăsați ouăle să gătească în apă clocotită până când sunt fierte tare, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scurgeți ouăle și lăsați să se răcească. Odată răcit, scoateți coaja, tăiați ouăle pe jumătate pe lungime și scoateți gălbenușurile.
Așezați gălbenușurile într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și zdrobiți-le. Se amestecă în oțet, maioneză, muștar, sare și piper. Poate fi necesar să adăugați mai multă maioneză pentru a menține amestecul împreună, dar ar trebui să fie ușor uscat.
Puneți cu grijă amestecul de gălbenuș de ou înapoi în albușuri, dar nu îl împachetați. Va fi suficient amestec, astfel încât albii să fie supraumpluți.
Se presară cu boia de ardei.
Așezați pe pat de salată și / sau garnisiți cu pătrunjel. Se răcește înainte de servire.