Ouă De Tigaie Cu Dovlecei
Ouăle de tigaie cu dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 200 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare kosher, piper jalapeno și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie Enchilada cu ouă, Ouă și cârnați tigaie, și Cârnați și ouă de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încingeți dovleceii într-o strecurătoare folosind găurile mari ale unei răzătoare de cutie (sau folosiți un robot de bucătărie echipat cu accesoriul de mărunțire). Aruncați cu 1 lingură de sare, apoi lăsați să se scurgă în chiuvetă, 30 până la 40 de minute. Strângeți dovlecelul pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Puneți deoparte 3 linguri de verdeață de scallion.
Adăugați restul de scallions (părți albe și verzi), jalapeno și sare după gust și gătiți până când scallions sunt moi, aproximativ 3 minute.
Adăugați dovlecelul mărunțit și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Se amestecă pătrunjelul, nucșoara și piperul după gust. Gatiti pana cand amestecul este usor uscat, inca 1 minut.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească, 5 minute.
Întindeți dovlecelul uniform în tigaie. Faceți șase indentări de 2 1/2 inci în amestec cu spatele unei linguri; puneți 1/2 linguriță de unt în fiecare. Pe rând, spargeți fiecare ou într-un castron mic și turnați într-o indentare. Condimentează cu sare și piper și presară brânza.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când albusurile sunt setate și gălbenușurile sunt gătite la coacerea dorită, 10 până la 12 minute. Împrăștiați verdele scallion rezervat deasupra.
Fotografie realizată de Con Poulos