Ouă De Diavol Trufate
Rețeta ouă de diavol Trufate este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și prietenos cu FODMAP opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 18. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de maioneză, muștar dijon, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ouă De Diavol Trufate, Ouă De Diavol Trufate, și Rețetă De Ouă Devilate Trufate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle și apa pentru a le acoperi într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute.
Scurgeți ouăle și clătiți cu apă rece timp de câteva minute. Cojiți ouăle și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Așezați 6 jumătăți de ou (inclusiv albușuri) și toate gălbenușurile suplimentare într-un robot de bucătărie.
Adăugați maioneză, muștar și 1/4 cană de brânză rasă; se amestecă bine.
Adăugați sare, piper și, dacă doriți, ulei de trufe. Dacă este prea gros, adăugați ulei de măsline (sau mai mult ulei de trufe dacă doriți o aromă mai puternică), 1/2 linguriță la un moment dat, la consistența dorită.
Așezați amestecul într-o pungă de patiserie cu un vârf simplu sau în formă de stea (sau o pungă mică de plastic cu fermoar, cu un colț decupat) și amestecați țevile în jumătățile de ou rămase.