Ouă cuibărite în șerbet și ciuperci saut

Ouă cuibărite în șerbet și ciuperci saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați ouăle cuibărite în ciorbă și ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 395 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 2,89 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1833 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Ouă Cuibărite, Saut Smog elvețian cu ciuperci Shiitake, și Saut Smog Peste Mamaliga Cu Oua Prajite.

Instrucțiuni

1
Tăiați coastele centrale groase și dure ale frunzelor de smog. Tăiați coastele în bucăți de 1/2 inch și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ceapa și ciupercile tocate în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați frunzele de smog rămase în cruce în panglici de 1 inch, lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Saut, cepe, ciuperci: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chard ElvețianChard Elvețian
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, fără stick, saut saut (cu capac), la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa, coastele de smog și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chard ElvețianChard Elvețian
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Saut pentru aproximativ 4 până la 5 minute, până când ceapa este translucidă și ciupercile sunt puțin maronii pe margini și au început să renunțe la umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Adăugați frunzele verzi de bietă feliate în tigaia saut. Folosiți clești pentru a întoarce frunzele în tigaie, astfel încât frunzele să fie acoperite cu o parte din uleiul de măsline, iar ceapa și ciupercile să fie bine amestecate cu frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1
Întindeți amestecul uniform pe fundul cratiței. Crăpați unul sau două ouă proaspete în centrul tigaiei, peste amestecul de ciuperci de bietă. Gatiti descoperit pana cand albii de jos sunt bine setati. Apoi coborâți focul la mediu și acoperiți tigaia. Gatiti inca un minut sau doua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard ElvețianChard Elvețian
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Când albușurile sunt fierte, scoateți tigaia de pe foc și folosiți o spatulă pentru a transfera ușor ouăle și mătgul pe o farfurie pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Serviți imediat.
4
Tăiați gălbenușurile de ou, astfel încât gălbenușurile curgătoare să treacă peste bietă și ciuperci și să formeze ceva de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Chard ElvețianChard Elvețian
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista