Ouă cuibărite în șerbet și ciuperci saut

Ouă cuibărite în șerbet și ciuperci saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați ouăle cuibărite în ciorbă și ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 395 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 2,89 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1833 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Ouă Cuibărite, Saut Smog elvețian cu ciuperci Shiitake, și Saut Smog Peste Mamaliga Cu Oua Prajite.

Instrucțiuni

1
Tăiați coastele centrale groase și dure ale frunzelor de smog. Tăiați coastele în bucăți de 1/2 inch și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ceapa și ciupercile tocate în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați frunzele de smog rămase în cruce în panglici de 1 inch, lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Saut, cepe, ciuperci: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chard ElvețianChard Elvețian
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, fără stick, saut saut (cu capac), la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa, coastele de smog și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chard ElvețianChard Elvețian
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Saut pentru aproximativ 4 până la 5 minute, până când ceapa este translucidă și ciupercile sunt puțin maronii pe margini și au început să renunțe la umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1
Adăugați frunzele verzi de bietă feliate în tigaia saut. Folosiți clești pentru a întoarce frunzele în tigaie, astfel încât frunzele să fie acoperite cu o parte din uleiul de măsline, iar ceapa și ciupercile să fie bine amestecate cu frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1
Întindeți amestecul uniform pe fundul cratiței. Crăpați unul sau două ouă proaspete în centrul tigaiei, peste amestecul de ciuperci de bietă. Gatiti descoperit pana cand albii de jos sunt bine setati. Apoi coborâți focul la mediu și acoperiți tigaia. Gatiti inca un minut sau doua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard ElvețianChard Elvețian
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Când albușurile sunt fierte, scoateți tigaia de pe foc și folosiți o spatulă pentru a transfera ușor ouăle și mătgul pe o farfurie pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Serviți imediat.
4
Tăiați gălbenușurile de ou, astfel încât gălbenușurile curgătoare să treacă peste bietă și ciuperci și să formeze ceva de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Chard ElvețianChard Elvețian
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista