Ouă coapte în sos de roșii cu brânză Ricotta
Ouăle coapte în sos de roșii cu brânză Ricotta este un fără gluten și primar mâncare de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 106 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ricotta de casă a lui Dan Kluger cu ouă coapte și sos de roșii, Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii), și Dovlecei Spaghetti la cuptor cu sos de roșii și Ricotta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa, 1 crenguță de pătrunjel, menta și usturoiul. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați oțetul și lăsați-l să se evapore complet.
Adăugați roșiile și sucurile lor. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până se reduce ușor, aproximativ 15 minute.
Scoateți usturoiul și pătrunjelul și aruncați.
Adăugați pătrunjelul rămas și busuiocul în sos și amestecați. Condimentați sosul cu sare și piper, apoi împărțiți-l în 4 boluri rezistente la cuptor, rezervând 1 cană. Crăpați 2 ouă în fiecare castron. Puneți o lingură de ricotta lângă ouă. Apoi acoperiți cu puțin mai mult din sosul rezervat și 2 linguri de parmezan.
Coaceți până când albușurile de ou sunt doar opace (gălbenușurile ar trebui să fie încă moi), 24 până la 28 de minute, rotind foaia la jumătatea drumului.Dați-i o măcinare bună de piper negru și un strop de parmezan rămas.
Se servește fierbinte cu pâine la grătar.