Ouă Benedict de ciuperci și sparanghel

Ouă Benedict de ciuperci și sparanghel
Ouă Benedict cu ciuperci și sparanghel este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 4 porții. O porție conține 506 calorii , 19 g de proteine și 26 g de grăsimi . Pentru 8,13 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multora le-a plăcut acest mic dejun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați un cățel de usturoi, sare, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 67% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ouă de sparanghel Benedict , Ouă clasice Benedict și Prăjituri de crab Ouă Benedict .

Instrucțiuni

1
Soti sparanghelul in 1 lingurita de ulei intr-o tigaie mare pana devine crocant; îndepărtați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Căleți eșapa în uleiul rămas și 1 lingură de unt în aceeași tigaie până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ciupercile și usturoiul; gătiți încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați sherry, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă smântâna și sarea. Se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor. Se amestecă busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Între timp, puneți 2-3 inci de apă într-o tigaie mare cu părțile înalte; adăugați oțet alb. Se aduce la fierbere; reduceți căldura și fierbeți ușor. Rupeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă de cremă sau o farfurie; ținând paharul aproape de suprafața apei, strecură fiecare ou în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Gatiti, neacoperit, pana cand albusurile sunt complet intarite si galbenusurile sunt inca moi, aproximativ 4 minute. Cu o lingură cu fantă, scoateți ouăle din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Întindeți untul rămas peste feliile de pâine prăjită. Acoperiți fiecare cu sparanghel, un ou poșat și amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
8
Se presară cu piper și se stropește cu oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista