Ouă Benedict cu ciuperci și sparanghel este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 4 porții. O porție conține 506 calorii , 19 g de proteine și 26 g de grăsimi . Pentru 8,13 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multora le-a plăcut acest mic dejun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați un cățel de usturoi, sare, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 67% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ouă de sparanghel Benedict , Ouă clasice Benedict și Prăjituri de crab Ouă Benedict .
Instrucțiuni
1
Soti sparanghelul in 1 lingurita de ulei intr-o tigaie mare pana devine crocant; îndepărtați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Căleți eșapa în uleiul rămas și 1 lingură de unt în aceeași tigaie până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ciupercile și usturoiul; gătiți încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați sherry, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă smântâna și sarea. Se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor. Se amestecă busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Între timp, puneți 2-3 inci de apă într-o tigaie mare cu părțile înalte; adăugați oțet alb. Se aduce la fierbere; reduceți căldura și fierbeți ușor. Rupeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă de cremă sau o farfurie; ținând paharul aproape de suprafața apei, strecură fiecare ou în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Gatiti, neacoperit, pana cand albusurile sunt complet intarite si galbenusurile sunt inca moi, aproximativ 4 minute. Cu o lingură cu fantă, scoateți ouăle din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Întindeți untul rămas peste feliile de pâine prăjită. Acoperiți fiecare cu sparanghel, un ou poșat și amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei Arbol
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
8
Se presară cu piper și se stropește cu oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)