Ouă Benedict de ciuperci și sparanghel

Ouă Benedict de ciuperci și sparanghel
Ouă Benedict cu ciuperci și sparanghel este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 4 porții. O porție conține 506 calorii , 19 g de proteine și 26 g de grăsimi . Pentru 8,13 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multora le-a plăcut acest mic dejun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați un cățel de usturoi, sare, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 67% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ouă de sparanghel Benedict , Ouă clasice Benedict și Prăjituri de crab Ouă Benedict .

Instrucțiuni

1
Soti sparanghelul in 1 lingurita de ulei intr-o tigaie mare pana devine crocant; îndepărtați și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Căleți eșapa în uleiul rămas și 1 lingură de unt în aceeași tigaie până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ciupercile și usturoiul; gătiți încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați sherry, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă smântâna și sarea. Se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor. Se amestecă busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Între timp, puneți 2-3 inci de apă într-o tigaie mare cu părțile înalte; adăugați oțet alb. Se aduce la fierbere; reduceți căldura și fierbeți ușor. Rupeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă de cremă sau o farfurie; ținând paharul aproape de suprafața apei, strecură fiecare ou în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Gatiti, neacoperit, pana cand albusurile sunt complet intarite si galbenusurile sunt inca moi, aproximativ 4 minute. Cu o lingură cu fantă, scoateți ouăle din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Întindeți untul rămas peste feliile de pâine prăjită. Acoperiți fiecare cu sparanghel, un ou poșat și amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
8
Se presară cu piper și se stropește cu oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista