Ouă Benedict Caserola
Ouă Benedict caserola ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 15. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 169 calorii. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână amestec de sos olandez, ouă, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, care nu este atât de super. Încercați Ouă Benedict Caserola, Ouă Benedict Caserola, și Ouă Benedict Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Bateți ouăle, 2 căni de lapte, ceapa verde, praful de ceapă și sarea împreună într-un castron mare până se amestecă bine.
Puneți jumătate din slănina Canadiană în vasul de copt pregătit.
Întindeți brioșele englezești peste carne și acoperiți cu slănina Canadiană rămasă.
Se toarnă amestecul de ouă peste caserolă. Acoperiți vasul de copt cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Presărați caserola cu boia; acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ouăle sunt aproape setate, aproximativ 30 de minute; îndepărtați folia. Continuați să coaceți până când ouăle sunt complet setate, încă aproximativ 15 minute.
Bateți sosul hollandaise amestecați cu 1 cană de lapte într-o cratiță.
Adăugați margarină și aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți focul la mediu-mic, fierbeți și amestecați până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Stropiți sosul peste caserolă pentru a servi.