Ouă Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Benedict. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 284 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, roșii, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi; așezați într-o cratiță mare peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante.
Într-o tigaie mare, aduceți 2-3. de apă la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți ușor. Spargeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă de cremă. Ținând paharul aproape de suprafața apei, alunecați ouăle în apă fierbinte. Gatiti, neacoperit, timp de 3-5 minute sau pana cand albusurile sunt complet setate si galbenusurile incep sa se ingroase.
Între timp, într-o cratiță mare, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.
Cu o lingură pliată, ridicați ouăle pocate din apă. Pe fiecare jumătate de brioșă, așezați o felie de roșii, o felie de slănină Canadiană, un ou fiert și patru bucăți de sparanghel. Topiți fiecare cu aproximativ 3 linguri de sos de brânză.