Ouă amestecate cu somon afumat și arpagic
Omletă cu somon afumat și arpagic este un fără gluten, primar și pescatarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, ouă, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Ouă amestecate cu somon afumat, spanac și arpagic, Somon Afumat Omletă, și Ouă amestecate cu somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle, 2 linguri de arpagic și laptele în castron pentru a se amesteca. Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adaugă ceapa și saut până la aur, aproximativ 15 minute.
Adăugați amestecul de ouă. Gatiti pana aproape gata, amestecand ocazional, aproximativ 4 minute.
Se amestecă în somon. Gatiti pana cand ouale sunt fierte, dar inca umede, cu aproximativ 1 minut mai mult. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați ouăle în platou; se presară cu restul de 2 linguri de arpagic.