Ouă amestecate cu roșii, busuioc și parmezan
Ouăle amestecate cu roșii, busuioc și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 1 și costă 1,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 345 calorii. Un amestec de ouă, ciabatta, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Roșii busuioc Quinoa omletă cu Kale, Omletă cu spanac și parmezan, și Omletă cu spanac și parmezan.
Instrucțiuni
Tăiați o roșie prune în pene și gătiți în unt aproximativ un minut. Se amestecă 1 lingură de parmezan ras în ouă cu smântâna, apoi se adaugă în tigaie și se amestecă (vezi ouăle amestecate perfecte ale lui Bill Granger pentru a face cel mai bine acest lucru). Puneți ouăle pe o farfurie de servire. Împrăștiați peste câteva frunze de busuioc rupte, niște parmezan în plus și serviți cu ciabatta prăjită pe lateral.
Vin recomandat: Vin Spumant
Vinul spumant este o alegere excelentă pentru ouăle amestecate. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Honey Bubbles spumante Moscato cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Miere Bule Spumante Moscato]()
Miere Bule Spumante Moscato
Palatul oferă spumă înfloritoare înfloritoare cu citrice dulci și mandarină, miere, piersici, flori albe și coajă de portocală la final. Vinul are un echilibru intrigant de dulceață și aciditate, oferind structură și făcându-l aperitivul perfect pentru cursuri ușoare de aperitive, cum ar fi salate și brânzeturi moi; suficient de structurat pentru a se împerechea cu bucătăria picantă și, de asemenea, un partener excelent pentru deserturile ușoare și cu fructe.