Ou Foo Yung cu sos de ciuperci

Ou Foo Yung cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 324 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sos de soia, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Ou Vegan Foo Yung (Tofu Yung), Ou Fu Yung, și Egg Foo Yung pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați subțire ceapa verde și rezervați 1 lingură de blat pentru garnitură. Amestecați ceapa rămasă în ou împreună cu mugurii de fasole și 1 lingură de sos de soia.
Încălziți 1 lingură de ulei de arahide într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte. Pentru fiecare clătită, aruncați 1/4 cană de amestec de ouă în uleiul fierbinte. Gatiti pana cand fundul este setat, 1-2 minute, apoi intoarceti si continuati sa gatiti inca 1-2 minute pana cand sunt fierte.
Transferați pe o farfurie caldă de servire în timp ce faceți clătitele rămase.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de arahide în tigaie și gătiți ciupercile cu restul de 2 linguri de sos de soia până când ciupercile sunt moi, aproximativ 3 minute. Se dizolvă amidonul de porumb în bulion, se amestecă în ciuperci și se gătește până se îngroașă. Pentru a servi, turnați sosul peste clătitele cu ou foo yung și presărați cu ceapa rezervată.