Osso Buco

Osso Buco
Nevoie de o curs principal fără lactate? Osso Buco ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 549 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $7.56 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui, vin, cozi de vițel tăiate în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.

Instrucțiuni

1
Folosiți sfoară de bucătărie pentru a lega gambele de vițel în jurul circumferinței și condimentați cu sare și piper. Dragați-le în făină și agitați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
2
Încălziți o tigaie mare cu cele 3 linguri de ulei de măsline la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cozile făinoase și rumeniți pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
4
Scoateți pe placă.
5
Combinați napi, țelină, morcovi, ceapă perlată și roșii în fundul unui aragaz lent preîncălzit de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
TomateTomate
MorcovMorcov
NapNap
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Așezați cozi de vițel deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
LegumeLegume
7
Într-un castron mic, amestecați bulionul de pui, vinul roșu și condimentul Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Stoc De PuiStoc De Pui
Vin RoșuVin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă în aragazul lent peste gambele de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
9
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 10 ore.
10
Se strecoară și se îndepărtează grăsimea din lichidul de gătit.
11
Serviți ca sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 23 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Revista