Osso Buco
Nevoie de o curs principal fără lactate? Osso Buco ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 549 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $7.56 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui, vin, cozi de vițel tăiate în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.
Instrucțiuni
Folosiți sfoară de bucătărie pentru a lega gambele de vițel în jurul circumferinței și condimentați cu sare și piper. Dragați-le în făină și agitați orice exces.
Încălziți o tigaie mare cu cele 3 linguri de ulei de măsline la foc mare.
Adăugați cozile făinoase și rumeniți pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Combinați napi, țelină, morcovi, ceapă perlată și roșii în fundul unui aragaz lent preîncălzit de 5 litri.
Așezați cozi de vițel deasupra legumelor.
Într-un castron mic, amestecați bulionul de pui, vinul roșu și condimentul Italian.
Se toarnă în aragazul lent peste gambele de vițel.
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 10 ore.
Se strecoară și se îndepărtează grăsimea din lichidul de gătit.
Serviți ca sos pe lateral.