Orzotto cu sparanghel verde și alb
Orzotto cu sparanghel verde și alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. O porție conține 411 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, paste orzo, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Asparagus Orzotto Verde, Osso Buco Vegetarian cu sparanghel-Orzotto de ciuperci, și Cuscus Cu Sparanghel Verde Și Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți stocul la foc mic într-o cratiță (nu fierbeți). Păstrați cald.
Încălziți o cratiță la foc mediu-mic.
Adăugați unt și ulei; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați scallions; gatiti 7 minute, amestecand ocazional.
Adăugați orzo; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă coaja, sucul, sarea și piperul.
Adăugați 1/2 cană stoc la amestecul de paste; gatiti 2 1/2 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand frecvent. Rezervă 1 cană stoc.
Adăugați stocul rămas, 1/2 cană odată, amestecând frecvent până când fiecare porție de stoc este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 13 minute). Se amestecă restul de 1 cană de bulion și sparanghel; gatiti 7 minute sau pana cand sparanghelul este fraged, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă jumătate de brânză.
Se presară cu brânză rămasă și pătrunjel.