Orz de perle cu mazăre și Edamame
Orzul perlat cu mazăre și Edamame ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 259 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sos worcestershire, suc de lămâie, spanac freash și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cremă Edamame și ceapă perlată, Pilaf De Orz Cu Ceapă Perlată, și Oală De Dovleac Din Orz Perlat African pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți orzul și 4 căni de apă într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți până când apa este aproape absorbită, 25-30 de minute. Se amestecă edamame și mazăre
și se fierbe, neacoperit, până când orzul absoarbe toate
din apa rămasă, 5-10 minute.
Se amestecă spanacul; deoparte.
Combinați sosul Worcestershire, coaja de lămâie, sucul de lămâie și sarea de mare într-un bol mic, amestecând bine.
Se toarnă vinetă peste orz; se amestecă pentru a combina.
Serviți cald sau la temperatura camerei.