Orz De Ciuperci Portobello

Orz De Ciuperci Portobello
Orzul de ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă servește 17 și costă 29 de cenți pe porție. Un amestec de bulion de vită fără sare, brânză parmezană, orz de gătit rapid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci, Ciuperci Portobello cu orz perlat și lămâie conservată de la ' Ottolenghi, și Bruschetta Cu Ciuperci Portobello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați rădăcina, frunzele exterioare dure și blatul din Praz. Se toacă fin prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se pune la foc mediu până se încălzește.
4
Adăugați prazul tocat, ciupercile și usturoiul; se sotează până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Adăugați orz și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 16 până la 18 minute sau până când orzul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
6
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
7
Se presară cu brânză și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții17
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista