Orz De Ciuperci Portobello
Orzul de ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă servește 17 și costă 29 de cenți pe porție. Un amestec de bulion de vită fără sare, brânză parmezană, orz de gătit rapid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci, Ciuperci Portobello cu orz perlat și lămâie conservată de la ' Ottolenghi, și Bruschetta Cu Ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați rădăcina, frunzele exterioare dure și blatul din Praz. Se toacă fin prazul.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Se pune la foc mediu până se încălzește.
Adăugați prazul tocat, ciupercile și usturoiul; se sotează până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați orz și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 16 până la 18 minute sau până când orzul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
Se presară cu brânză și se servește imediat.