Orz copt cu ciuperci Shiitake și ceapă caramelizată
Orzul copt cu ciuperci Shiitake și ceapă caramelizată este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 292 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de capace de ciuperci shiitake, cimbru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ou copt cu șuncă, ceapă caramelizată și ciuperci și Cheddar ascuțit, orz cu ciuperci shiitake, și Risotto de orz cu praz caramelizat și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa și zahărul; acoperiți și gătiți 25 de minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Adăugați ciuperci; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.