Orz copt cu ciuperci Shiitake și ceapă caramelizată
Orzul copt cu ciuperci Shiitake și ceapă caramelizată este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 292 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de capace de ciuperci shiitake, cimbru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ou copt cu șuncă, ceapă caramelizată și ciuperci și Cheddar ascuțit, orz cu ciuperci shiitake, și Risotto de orz cu praz caramelizat și ciuperci.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ceapa și zahărul; acoperiți și gătiți 25 de minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Adăugați ciuperci; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Adăugați orz; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Scoateți din căldură. Se amestecă sosul de soia, sarea, piperul și cimbrul.
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie.
Se toarnă bulion peste amestecul de orz; acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când orzul este fraged.
Lăsați să stea 10 minute.
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.