Orez și mazăre verde cu unt de creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orez și mazăre verde cu unt de creveți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 24 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt de creveți, morcov, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Orez inspiralizat: Risotto de orez parmezan cu sparanghel și mazăre verde (fără Gluten), Crochete de creveți cu mazăre verde cremă, și Creveți, Mazăre Și Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șalotă în tigaie; saut timp de 1 minut sau până se înmoaie.
Adăugați morcov; saut 1 minut. Se amestecă în orez; saut 2 minute.
Adăugați 1 1/2 căni de apă fierbinte, cimbru și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 23 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; se amestecă mazărea și untul de creveți.
Lăsați să stea 5 minute sau până când mazărea este bine încălzită și untul de creveți se topește.