Orezul verde cu ardei iute și praz este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 273 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, frunze de pătrunjel cu frunze plate, crenguță de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cartofi prăjiți de casă din fontă cu ardei verzi prăjiți, Cilantro, ceapă verde, Radicchio și sos cremos de usturoi, Chiftele de curcan cu ardei iute verde prăjit la foc, și Pui gătit lent cu ardei iute verzi din New Mexico pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti stocul, combinați primele 10 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute. Se strecoară printr-o strecurătoare căptușită cu cheesecloth într-un bol și se aruncă solidele. Puneți deoparte stocul de 3 cupe; rezervați orice stoc rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Pentru a pregăti orezul, așezați chiles poblano pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 8 minute sau până se înnegresc și se carbonizează, întorcându-se după 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
4
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
5
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți și aruncați piei.
6
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare chile; aruncați semințele și tulpinile. Puneți chiles deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Încălziți uleiul în cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați 2 căni de praz și orez; sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Adăugați 2 3/4 căni stoc, 3/4 linguriță sare și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 18 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Scoateți din căldură; aruncați frunza de dafin. Puf de orez cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Combinați 1/4 cană stoc, ardei iute poblano prăjiți, frunze de pătrunjel și frunze de coriandru într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Îndoiți ușor amestecul de chile în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper