Orez Vegetal Mexican
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul vegetal Mexican. Această rețetă face 8 porții cu 197 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, piper cayenne, mazăre și morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Carne de porc mexicană cu orez vegetal, Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), și Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare de sote, sote ceapa, usturoiul și orezul în ulei de canola până când ceapa este moale și orezul este opac.
Adăugați sare, piper cayenne și bulion de legume în tigaie. Aduceți lichidul la fierbere. Acoperiți tigaia și reduceți focul la minim, fierbeți timp de 20 de minute sau până când tot lichidul este absorbit.
Adăugați legume și roșii. Acoperiți tigaia și lăsați să stea 5 minute. Opriți căldura.
Se presara partea de sus a orezului cu patrunjel si ceapa verde.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăz roșu și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau profunzime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.