Orez Taco

Orez Taco
Orez Taco ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 426 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați salată verde, smântână, carne de vită condimentată texmex și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Orez Taco, Orez Taco, și Orez Taco (Oamc).

Instrucțiuni

1
Adunarea.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista