Orez Sălbatic Umplute Cornish Găini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați găinile Cornish umplute cu orez sălbatic. Pentru $ 5.57 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1697 calorii, 115g de proteine, și 100g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați orez, apă, găini de vânat cornish și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orez Sălbatic Umplute Cornish Găini, Cornish Joc Găini Umplute Cu Orez Sălbatic Și Praz, și Găini Cornish cu orez sălbatic.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți la fierbere 5 căni de apă, bulion și sare.
Adăugați orez sălbatic. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Adăugați orez cu bob lung; acoperiți și fierbeți 25-30 de minute mai mult sau până când orezul este fraged și apa este absorbită.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți cârnații, țelina și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; scurgeți. Se amestecă amestecul de orez. Spoon aproximativ 3/4 cana umplutura în fiecare găină.
Așezați umplutura rămasă într-un 2-qt uns. vas de copt; se acoperă și se lasă deoparte.
Așezați găinile cu pieptul în sus pe un raft într-o tigaie de copt superficială; legați copanele împreună.
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 40 de minute.
Într-o cratiță mică, aduceți conservele și apa rămasă la fierbere.
Coaceți 25-35 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 180 la găini și 165 la sută pentru umplutură, tăind ocazional.
Așezați vasul de copt cu umplutură în cuptor pentru ultimele 35-40 de minute din timpul de coacere al găinilor.