Orez sălbatic cu mere și afine
Orezul sălbatic cu mere și afine este o rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo, cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 109 calorii . Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cidru, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură foarte accesibilă. Cu un scor de 42% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine prăjită brie rustică cu ciuperci sălbatice, merișor și șoală , orez sălbatic din California și înveliș cu varză de vită cu brânză ricotta crocantă și salată colorată de orez sălbatic .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apă și sare la fiert. Se amestecă orezul. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când orezul este fraged.
Scurgere. Amestecați savurosul; puse deoparte.
Într-o tigaie mare antiaderență, căleți prazul în ulei timp de 1 minut. Se amestecă merișoare, mere și 3 linguri de bulion. Acoperiți și fierbeți timp de 6-8 minute sau până când fructele sunt fragede, amestecând din când în când.
Adăugați orezul, ceapa sare, lămâie-piper și bulionul rămas. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana cand lichidul este absorbit.