Orez Sushi Perfect
Orezul Sushi perfect ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 844 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin de orez, zahăr, orez cu cereale scurte/sushi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul cu bob scurt, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Orezul Sushi perfect al lui Minado, Orez Sushi, și Orez Sushi.
Instrucțiuni
Folosiți orez cu bob scurt sau mediu. Este mai amidon și mai rotund decât soiul cu cereale lungi, care pur și simplu nu se va ține suficient de bine pentru a susține ingredientele din sushi. Multe magazine vând acum etichetate în mod specific "orez sushi.”
Înainte de a—l găti, spălați/clătiți orezul până când apa curge complet limpede-de aproximativ cinci sau șase ori. Dacă nu clătiți bine orezul, acesta va ajunge într-o minge mare și lipicioasă. Există suficient amidon intern în orez pentru ca acesta să se țină suficient pentru sushi, așa că scoateți toate lucrurile din exterior clătind bine.
Folosiți un aragaz/abur pentru orez. Orezul făcut pe plită nu va funcționa pentru sushi; nu va fi consistența potrivită. Aragazele de orez sunt disponibile pe scară largă la un preț de până la 12 USD.
Încălziți oțetul, zahărul și sake-ul sau mirinul într-o cratiță doar pentru a se dizolva și combina. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Gatiti orezul conform indicatiilor aragazului de orez.
Transferați în bolul mare de amestecare.
Se toarnă su (amestec de oțet) peste orez, pliant ușor pentru a încorpora.
Lăsați orezul să stea 10 minute, apoi pliați din nou.Orezul trebuie să fie strălucitor, nu moale și să aibă un gust ușor tartă/dulce. Acoperiți cu un prosop cald și umed și păstrați-l cald.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.