Orez Spaniol Consistent

Orez Spaniol Consistent
Orez spaniol consistent ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cilantro, pudră de chili, orez convertit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Aragaz Lent Orez Mexican (Orez Spaniol), Orez Spaniol, și Orez Spaniol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu și gătiți ceapa, amestecând ocazional, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați orez și usturoi și continuați să gătiți, amestecând frecvent, 1 minut. Se amestecă bulionul și apa. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți acoperit 15 minute. Se amestecă sosul de Paste, porumbul și pudra de chili. Reveniți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți acoperit, amestecând ocazional, 10 minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă cilantro și se lasă acoperit cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sos De PasteSos De Paste
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Garnisiți, dacă doriți, cu cilantro proaspăt tocat suplimentar. Timp de preparare: 15 Minute Timp de preparare: 40 Minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista