Orez Spaniol Coace

Nevoie de un curs principal fără gluten? Coacerea orezului spaniol ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 281 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ceapă, orez, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Orez Spaniol Coace, Orez Spaniol Coace, și Aragaz Lent Orez Mexican (Orez Spaniol).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Rumeniti carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Scurgeți excesul de grăsime și transferați carnea de vită într-o oală mare la foc mic mediu.. Se amestecă ceapa, ardeiul gras verde, roșiile, apa, orezul, sosul chile, sarea, zahărul brun, chimenul, sosul Worcestershire și piperul negru măcinat.
Lăsați acest lucru să fiarbă aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, apoi transportați-l într-o farfurie de 2 litri. Apăsați ferm și presărați cu brânza Cheddar mărunțită.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită și bulbucată.
Garnisiți cu cilantro proaspăt tocat.