Orez Prăjit Cu Creveți

Orez Prăjit Cu Creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați orezul prăjit cu creveți. Această rețetă servește 20 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți ulei, creveți, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez prajit cu creveti / Thingamajig martea cu succes orez cu succes, Orez Prăjit Cu Creveți, și Orez Prăjit Cu Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șuncă și legume; se prăjește 4 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Adăugați creveți; se prăjește 4 min. sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Adăugați ingredientele rămase; se prăjește 2 până la 3 min. sau până când oul este setat și amestecul de șuncă este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista