Orez Prăjit Cu Creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați orezul prăjit cu creveți. Această rețetă servește 4 și costă 3,81 USD pe porție. Acest fel principal are 330 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ghimbir, piper, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Orez prajit cu creveti / Thingamajig martea cu succes orez cu succes, Orez Prăjit Cu Creveți, și Orez Prăjit Cu Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați creveți și gătiți 3 până la 4 minute sau până când creveții sunt gata, amestecând ocazional.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați țelină; gatiti, amestecand continuu, 2 minute.
Adăugați bok choy, păstăi de mazăre și ceapă verde; gatiti, amestecand continuu, 4 minute sau pana cand bok choy este doar ofilit.
Adăugați ingredientele rămase și creveții; gatiti, amestecand des, 3-4 minute sau pana se incalzeste bine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.