Orez Mexican și fasole coace
Reteta orez Mexican și fasole coace este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.11 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 179 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână apă, brânză cheddar, orez brun instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orez Mexican și fasole coace, Din cămară: fasole mexicană, orez și porumb coace, și Salată mexicană de orez și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți apa până la fierbere în cratiță de 1 litru. Se amestecă orezul; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 10 minute. Între timp, încălziți cuptorul la 35
Spray vas de copt pătrat, 8x8x2 inci, cu spray de gătit.
Se amestecă orezul, 1/2 cană de sos picant, 1/2 cană de brânză și produsul din ou într-un castron mediu; apăsați în fundul vasului de copt.
Se amestecă fasolea și restul de 1 cană de sos picante într-un castron mic; lingura peste amestecul de orez.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă și pudra de chili.
Coaceți neacoperit 30 până la 35 de minute sau până când brânza este topită și cu bule.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.