Orez lipicios cu pastă de fasole roșie, nuci și coacăze
Orezul lipicios cu pastă de fasole roșie, nuci și coacăze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 277 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână coacăze, orez lipicios, pastă de fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri de orez cu pastă de Chili, fasole neagră fermentată și boabe de piper Sichuan, Varză De Bruxelles Cu Nuci Și Coacăze, și Tort cu condimente de mere cu nuci și coacăze.
Instrucțiuni
Cu o seară înainte, înmuiați orezul într-un castron mare cu apă la temperatura camerei. Orezul trebuie să se înmoaie cel puțin 6 ore și poate fi lăsat în apă până la 24 de ore.
A doua zi, scurgeți și clătiți clătirea. Topiți untura într-o tigaie mare la foc mic.
Adăugați orez și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă nucile tocate și fructele uscate.
Împărțiți jumătate de orez în mod egal între opt ramekine de 8 uncii. Împărțiți pasta de fasole roșie uniform între ramekins, scoțând o movilă mică în centrul orezului, apoi acoperiți cu orezul rămas.
Așezați toate bolurile într-un abur. Aburiti la foc mare timp de 25 pana la 35 de minute, pana cand orezul este doar fraged si fiert.
Serviți imediat, stropind cu miere. Resturile pot fi acoperite cu folie de plastic și refrigerate până la 3 zile. Re-abur pentru a se încălzi.