Orez lipicios cu pastă de fasole roșie, nuci și coacăze

Orez lipicios cu pastă de fasole roșie, nuci și coacăze
Orezul lipicios cu pastă de fasole roșie, nuci și coacăze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 277 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână coacăze, orez lipicios, pastă de fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri de orez cu pastă de Chili, fasole neagră fermentată și boabe de piper Sichuan, Varză De Bruxelles Cu Nuci Și Coacăze, și Tort cu condimente de mere cu nuci și coacăze.

Instrucțiuni

1
Cu o seară înainte, înmuiați orezul într-un castron mare cu apă la temperatura camerei. Orezul trebuie să se înmoaie cel puțin 6 ore și poate fi lăsat în apă până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
A doua zi, scurgeți și clătiți clătirea. Topiți untura într-o tigaie mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați orez și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă nucile tocate și fructele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Împărțiți jumătate de orez în mod egal între opt ramekine de 8 uncii. Împărțiți pasta de fasole roșie uniform între ramekins, scoțând o movilă mică în centrul orezului, apoi acoperiți cu orezul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Cereale Rainbowy Puffs1 Cană De Cereale Rainbowy Puffs
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Așezați toate bolurile într-un abur. Aburiti la foc mare timp de 25 pana la 35 de minute, pana cand orezul este doar fraged si fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Serviți imediat, stropind cu miere. Resturile pot fi acoperite cu folie de plastic și refrigerate până la 3 zile. Re-abur pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista