Orez Ghee Indian

Orez Ghee Indian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul Ghee Indian. Pentru $13.67 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 4331 calorii, 76g de proteine, și 127g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână orez, boabe de piper, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Orez Ghee Indian, orez ghee, și Orez caș (orez Indian cu iaurt).

Instrucțiuni

1
Încălziți ghee-ul într-o cratiță care are un capac etanș.Se prăjește jumătate de ceapă până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați turmericul și amestecați bine un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
3
Se adaugă orezul și se prăjește câteva minute, amestecând până devine de culoare aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Adăugați bulionul care fierbe, condimentele și ceapa rămasă.Se amestecă bine și se acoperă bine și se gătește la foc foarte mic timp de 20 până la 25 de minute.Opriți focul și păstrați-l acoperit până când este gata de servit.Cu câteva minute înainte de servire, descoperiți tigaia pentru a permite aburului să scape.Pufați cu o furculiță și garnisiți cu mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate91
Revista