Orez De Var Din India De Sud
Rețeta de orez de var din India de Sud ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 8. Această garnitură are 93 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, murături indiene, Serrano chilis și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Orez De Roșii-Indian De Sud, Orez cu lămâie-Nimmakaya Pulihora-Chitranna-Sud Indian s, și Sud Indian Adai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul sau ghee-ul în tigaie la foc mediu până la sclipire.
Adăugați chillisul tăiat, stați înapoi și amestecați câteva secunde până când este parfumat.
Adăugați semințe de muștar, amestecați câteva secunde până când apar. În succesiune rapidă, adăugați linte, gram galben și arahide prăjite. Se amestecă până când lintea devine maro deschis, aproximativ 5 minute.
Adăugați frunze de curry. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați pudră de turmeric, amestecați câteva secunde, apoi adăugați suc de lămâie.
Adăugați un vârf de sare, amestecați opriți focul.
Adăugați orezul alb și pliați ușor pentru a păstra orezul intact până când toate ingredientele sunt încorporate. Îndoiți zahărul.
Serviți fierbinte cu poppadom și murături indiene.