Orez De Var Din India De Sud

Orez De Var Din India De Sud
Rețeta de orez de var din India de Sud ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 8. Această garnitură are 93 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, murături indiene, Serrano chilis și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Orez De Roșii-Indian De Sud, Orez cu lămâie-Nimmakaya Pulihora-Chitranna-Sud Indian s, și Sud Indian Adai pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul sau ghee-ul în tigaie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați chillisul tăiat, stați înapoi și amestecați câteva secunde până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3
Adăugați semințe de muștar, amestecați câteva secunde până când apar. În succesiune rapidă, adăugați linte, gram galben și arahide prăjite. Se amestecă până când lintea devine maro deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide PrăjiteArahide Prăjite
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
LinteLinte
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Adăugați frunze de curry. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
5
Adăugați pudră de turmeric, amestecați câteva secunde, apoi adăugați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
6
Adăugați un vârf de sare, amestecați opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați orezul alb și pliați ușor pentru a păstra orezul intact până când toate ingredientele sunt încorporate. Îndoiți zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Serviți fierbinte cu poppadom și murături indiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocant și bine dezosat, cu mult piper și un strop de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista