Orez De Susan

Orez De Susan
Nevoie de un garnitură fără gluten? Orezul de susan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 259 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Susan Negru Tang Yuan (Susan Negru Bile De Orez Lipicios), Orez De Susan, și Orez Dublu De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, sotează semințele de susan în unt timp de 2-3 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați orez, țelină și ceapă; sotati pana cand orezul este rumenit. Spoon într-un unsuros 1-1/2-qt. vas de copt. Se dizolvă bulionul și sarea în apă; se toarnă peste amestecul de orez. Se acoperă și se coace la 325 de minute timp de 50-60 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista