Orez De Susan
Nevoie de un garnitură fără gluten? Orezul de susan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 259 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Susan Negru Tang Yuan (Susan Negru Bile De Orez Lipicios), Orez De Susan, și Orez Dublu De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, sotează semințele de susan în unt timp de 2-3 minute sau până devin aurii.
Adăugați orez, țelină și ceapă; sotati pana cand orezul este rumenit. Spoon într-un unsuros 1-1/2-qt. vas de copt. Se dizolvă bulionul și sarea în apă; se toarnă peste amestecul de orez. Se acoperă și se coace la 325 de minute timp de 50-60 de minute sau până când orezul este fraged.