Orez de nucă de cocos și mazăre
Orezul de nucă de cocos și mazărea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 393 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți usturoi, mazăre cu ochi, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Orez de nucă de cocos și mazăre, Orez de nucă de cocos și mazăre, și Turcia & Mazăre De Zăpadă Cu Orez De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline. Odată fierbinte se adaugă usturoiul tocat și fulgii de chili, se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați vinul alb și amestecați.
Adăugați bulionul de pui și laptele de cocos. Dați orezului o bună agitare și aduceți la fierbere blândă. Odată ce orezul începe să fiarbă, reduceți focul și lăsați să fiarbă aproximativ 20 de minute, până când orezul este gătit și tot lichidul s-a evaporat. Pufați cu o furculiță și amestecați mazărea cu ochi negri și cilantro. Condimentează cu sare și piper, după gust.