Orez De Conopidă Curry

Orez De Conopidă Curry
Orezul de conopidă curry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 396 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 398 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, lapte de cocos, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Orez De Conopidă Curry Cu O Oală, Pui crocant și orez de conopidă Curry, și Fripturi de conopidă curry cu orez roșu și Tzatziki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați conopida și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
4
Se adaugă usturoiul, ghimbirul și ardeii iute verzi și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Adăugați orezul, laptele de cocos, Apa, garam masala și sarea și fierbeți la foc mic până când orezul este fiert și lichidul a fost absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se amestecă garam masala și menta și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Se servește garnisit cu așchii de migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista