Orez De Conopidă Curry
Orezul de conopidă curry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 396 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 398 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, lapte de cocos, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Orez De Conopidă Curry Cu O Oală, Pui crocant și orez de conopidă Curry, și Fripturi de conopidă curry cu orez roșu și Tzatziki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Adăugați conopida și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Se adaugă usturoiul, ghimbirul și ardeii iute verzi și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați orezul, laptele de cocos, Apa, garam masala și sarea și fierbeți la foc mic până când orezul este fiert și lichidul a fost absorbit, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă garam masala și menta și se ia de pe foc.
Se servește garnisit cu așchii de migdale prăjite.