Orez cu oală de lut Hung

Orez cu oală de lut Hung
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul cu oală de lut Hung. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 382 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină grasă, ulei vegetal, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Orez Oală De Lut Cu Pui, Orez Chinezesc Din Oală De Lut, și Creveți cu oală de lut cu orez brun.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, acoperiți orezul cu apă și lăsați să se înmoaie până când boabele devin albe, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Într-un alt castron, aruncați ciupercile și scallions cu 1 lingură de sos de soia și condimentați cu sare și piper; lasa la marinat 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Într-o caserolă mică, emailată din fontă, oală de lut sau cratiță medie, gătiți slănina la foc moderat până când grăsimea este redată și slănina este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6
Adăugați orezul înmuiat și amestecați pentru a acoperi cu grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Adăugați nucile de ginkgo, ciupercile marinate și scallions, apa și restul de 1 linguriță de sos de soia. Se aduce la fierbere la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MarinateCiuperci Marinate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Stropiți uleiul în jurul marginii oalei, astfel încât să curgă pe interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Acoperiți oala și gătiți orezul la foc mic până se înmoaie și lichidul a fost absorbit, 10 minute. Ridicați focul la mare și gătiți orezul, acoperit, până la sfârâit și se formează o crustă pe fund, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Scoateți oala de pe foc și lăsați să stea, acoperită, timp de 5 minute. Pufați orezul cu o furculiță și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista