Orez cu oală de lut Hung
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul cu oală de lut Hung. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 382 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină grasă, ulei vegetal, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Orez Oală De Lut Cu Pui, Orez Chinezesc Din Oală De Lut, și Creveți cu oală de lut cu orez brun.
Instrucțiuni
Într-un castron, acoperiți orezul cu apă și lăsați să se înmoaie până când boabele devin albe, aproximativ 1 oră.
Într-un alt castron, aruncați ciupercile și scallions cu 1 lingură de sos de soia și condimentați cu sare și piper; lasa la marinat 10 minute.
Într-o caserolă mică, emailată din fontă, oală de lut sau cratiță medie, gătiți slănina la foc moderat până când grăsimea este redată și slănina este crocantă, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați orezul înmuiat și amestecați pentru a acoperi cu grăsimea.
Adăugați nucile de ginkgo, ciupercile marinate și scallions, apa și restul de 1 linguriță de sos de soia. Se aduce la fierbere la foc moderat.
Stropiți uleiul în jurul marginii oalei, astfel încât să curgă pe interior.
Acoperiți oala și gătiți orezul la foc mic până se înmoaie și lichidul a fost absorbit, 10 minute. Ridicați focul la mare și gătiți orezul, acoperit, până la sfârâit și se formează o crustă pe fund, aproximativ 5 minute.
Scoateți oala de pe foc și lăsați să stea, acoperită, timp de 5 minute. Pufați orezul cu o furculiță și serviți.