OREZ CU MORCOVI (ARROZ CON ZANAHORIA)

OREZ CU MORCOVI (ARROZ CON ZANAHORIA)
Orezul cu morcovi (ARROZ CON ZANAHORIA) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 423 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Un amestec de orez, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Supă de morcovi și chiftele (Sopa de Zanahoria y Albondigas), Arroz con Pollo (pui cu orez), și orez spaniol-arroz mexicana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine orezul punându-l într-o strecurătoare și curgând apă rece peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
2
Așezați orezul într-o cratiță medie; apoi adăugați bulionul de legume, uleiul, morcovii și sarea.Se aduce la fierbere la foc mare. Se amestecă o dată și se acoperă, se reduce la foc mic și se gătește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
MorcovMorcov
OrezOrez
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți oala din aragaz și lăsați-o să stea 10 minute. Pufați orezul folosind o furculiță și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista