OREZ CU MORCOVI (ARROZ CON ZANAHORIA)
Orezul cu morcovi (ARROZ CON ZANAHORIA) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 423 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Un amestec de orez, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Supă de morcovi și chiftele (Sopa de Zanahoria y Albondigas), Arroz con Pollo (pui cu orez), și orez spaniol-arroz mexicana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bine orezul punându-l într-o strecurătoare și curgând apă rece peste el.
Așezați orezul într-o cratiță medie; apoi adăugați bulionul de legume, uleiul, morcovii și sarea.Se aduce la fierbere la foc mare. Se amestecă o dată și se acoperă, se reduce la foc mic și se gătește 20 de minute.
Scoateți oala din aragaz și lăsați-o să stea 10 minute. Pufați orezul folosind o furculiță și serviți imediat.