Orez Cu Coriandru

Orez Cu Coriandru
Orezul de coriandru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 949 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 2,37 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, coriandru măcinat, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pui Chipotle cu orez de coriandru, Aluniță de pui cu orez de coriandru, și Orez brun prăjit cu omletă de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă șalotă și saut până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați coriandru și turmeric și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
4
Se adaugă orezul și se amestecă până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
5
Adăugați bulion și sare; aduceți la foc mic. Acoperiți; reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand orezul este fraged si lichidul este absorbit, aproximativ 20 de minute. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
OrezOrez
SareSare
6
Transferați în platou și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate32
Revista