Orez caș (orez Indian cu iaurt)

Orez caș (orez Indian cu iaurt)
Reteta orez caș (orez Indian cu iaurt) este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $2.9 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 631 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, ardei iute, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați orez cu caș , cum se face orez cu caș (orez cu iaurt), Daddojanam - Orez Cu Caș - Thayir Sadam-Mosaranna, și Orez Indian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratiță mare sau aragaz de orez, combinați orezul, untul, 3 căni de apă și 1 linguriță de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
În timp ce orezul se gătește, încălziți uleiul la foc mare într-o tigaie cu pantă (dacă aveți un wok, folosiți-l; dacă nu, folosiți o cratiță mică), suficient pentru a acoperi fundul cu 1/2 inch. Când uleiul strălucește, adăugați ardei iute. Aruncați continuu până se rumenesc, 15-30 de secunde. Puneți deoparte să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Aruncați toate, cu excepția a două linguri de ulei și reveniți la căldură. Când uleiul strălucește, adăugați semințe de muștar și amestecați pentru a acoperi în ulei. Când semințele încep să apară, adăugați asafoetida, chimen și frunze de curry. Se prăjește până se aromează, aproximativ 10 secunde, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
AsafoetidaAsafoetida
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Dacă utilizați wok, adăugați orez fiert în uleiul de condimente și amestecați pentru a combina. În caz contrar, se toarnă și se amestecă ulei de condimente în oală de orez fiert. Se amestecă iaurtul și se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Serviți în boluri mici cu semințe de rodie, crenguțe de coriandru și câteva ardei iute pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista