Orez caș (orez Indian cu iaurt)
Reteta orez caș (orez Indian cu iaurt) este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $2.9 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 631 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, ardei iute, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați orez cu caș , cum se face orez cu caș (orez cu iaurt), Daddojanam - Orez Cu Caș - Thayir Sadam-Mosaranna, și Orez Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță mare sau aragaz de orez, combinați orezul, untul, 3 căni de apă și 1 linguriță de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
În timp ce orezul se gătește, încălziți uleiul la foc mare într-o tigaie cu pantă (dacă aveți un wok, folosiți-l; dacă nu, folosiți o cratiță mică), suficient pentru a acoperi fundul cu 1/2 inch. Când uleiul strălucește, adăugați ardei iute. Aruncați continuu până se rumenesc, 15-30 de secunde. Puneți deoparte să se scurgă.
Aruncați toate, cu excepția a două linguri de ulei și reveniți la căldură. Când uleiul strălucește, adăugați semințe de muștar și amestecați pentru a acoperi în ulei. Când semințele încep să apară, adăugați asafoetida, chimen și frunze de curry. Se prăjește până se aromează, aproximativ 10 secunde, apoi se ia de pe foc.
Dacă utilizați wok, adăugați orez fiert în uleiul de condimente și amestecați pentru a combina. În caz contrar, se toarnă și se amestecă ulei de condimente în oală de orez fiert. Se amestecă iaurtul și se adaugă sare după gust.
Serviți în boluri mici cu semințe de rodie, crenguțe de coriandru și câteva ardei iute pentru a garnisi.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.