Orez brun piper

Orez brun piper
Reteta Orez brun cu piper se poate face in aproximativ 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 194 de calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 81 de cenți per porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Această rețetă de la Taste of Home necesită orez brun, apă, granule de bulion de pui și piper. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 28%. Rețete similare sunt orez brun cu piper, plăcintă brună cu șuncă și piper și risotto cu șofran cu orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb).

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa și bulionul la fiert. Se amestecă orezul. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când apa se absoarbe. Între timp, într-o tigaie mare, căliți legumele în ulei până se înmoaie. Se amestecă tarhonul și orezul; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 Ciuperci Proaspete, FeliateLa 8 Ciuperci Proaspete, Feliate
1/3 Cană Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Verde Tocat1/3 Cană Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Verde Tocat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista