Orez Brun De Ciuperci Shiitake

Orez Brun De Ciuperci Shiitake
Orezul brun de ciuperci Shiitake este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 226 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de ciuperci, ulei de susan, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pui de susan dintr-o oală, Shiitake și orez brun, Gai Lan și Shiitake rețetă de orez brun prăjit, și Miso Cod De Glazură Portocalie Cu Orez Brun De Mazăre Shiitake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o tigaie mare din fontă adăugați 1 lingură de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați toate ingredientele rămase și combinați. Se acoperă cu un capac și se introduce în cuptor timp de 30 de minute. Puf de orez când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista