Orez Brun Cu Nuci
Orezul brun cu nuci este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 664 calorii, 15g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 68 de gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, nuci, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Orez Brun Cu Nuci, Salată De Orez Brun Cu Nuci, și Orez Sălbatic Brun Cu Nuci.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie grea.
Adăugați orez și 1/4 linguriță de sare, apoi reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, până când orezul este fraged, aproximativ 40 de minute.
Încălziți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când spuma dispare.
Adăugați nuci și gătiți, amestecând, până când untul și nucile se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați orez și nucșoară în tigaie și aruncați pentru a acoperi.