Orez Bijuterie De Afine-Portocale

Orez Bijuterie De Afine-Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul bijuterie de afine-portocale. O porție conține 438 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați basmati, sare, portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Orez Prăjit Bijuterie, Saffron Jewel Rice, și Budincă De Orez Portocaliu Cu Glazură De Portocale / Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu un cojitor de legume, pareți pielea (numai partea portocalie) din portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Tăiați coaja în fâșii subțiri; ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană. Rezervați fructe pentru garnitură sau altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3
Într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, combinați coaja de portocală și 3 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când coaja și-a pierdut gustul amar ascuțit, 3 până la 4 minute; scurgere. Întoarceți coaja în tigaie și adăugați 1/2 cană de apă și zahăr; aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când coaja este strălucitoare și translucidă, aproximativ 15 minute. Tulpina; sirop de rezervă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mediu, amestecați migdalele până devin aurii, 4 până la 5 minute; se toarnă din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați 1 lingură de unt, 1 lingură de apă și merișoarele la tigaie; se amestecă până când merișoarele sunt pufoase și încep să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți din tigaie și spălați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați 2 litri de apă și 1/2 linguriță de sare în tigaie; aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați orez și fierbeți, neacoperit, până când este ușor translucid, dar încă ferm pentru a mușca, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Se toarnă în filtru fin sau strecurătoare (căptușite cu tifon în cazul în care găurile sunt mari). Clătiți orezul și scurgeți bine. Clătiți și uscați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați restul de 2 linguri de unt la tigaie la foc mic; când s-a topit, înclinați tigaia pentru a acoperi fundul și aproximativ 1 inch în sus. Întoarceți orezul în tigaie, stropiți cu 2 linguri de apă, acoperiți bine și gătiți la foc mediu-mare până când orezul este fierbinte și tigaia se umple cu abur, 3 până la 5 minute; reduceți focul la foarte mic și gătiți până se înmoaie pentru a mușca, 10 până la 15 minute. (Dacă nu este gata de servit, păstrați bine acoperit, îndepărtați-l de pe foc și lăsați să stea până la 15 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Cu degetele, zdrobiți șofranul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați 1/4 cană de apă fierbinte și lăsați să stea cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Adăugați amestecul de șofran, coaja de portocală confiată și afine la orez și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală ConfiatăCoajă De Portocală Confiată
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
șofranșofran
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
14
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Puneți orezul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
16
Se presară cu migdale și fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista