Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul bijuterie de afine-portocale. O porție conține 438 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați basmati, sare, portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Orez Prăjit Bijuterie, Saffron Jewel Rice, și Budincă De Orez Portocaliu Cu Glazură De Portocale / Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu un cojitor de legume, pareți pielea (numai partea portocalie) din portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
2
Tăiați coaja în fâșii subțiri; ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană. Rezervați fructe pentru garnitură sau altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
3
Într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, combinați coaja de portocală și 3 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când coaja și-a pierdut gustul amar ascuțit, 3 până la 4 minute; scurgere. Întoarceți coaja în tigaie și adăugați 1/2 cană de apă și zahăr; aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când coaja este strălucitoare și translucidă, aproximativ 15 minute. Tulpina; sirop de rezervă pentru o altă utilizare.
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mediu, amestecați migdalele până devin aurii, 4 până la 5 minute; se toarnă din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați 1 lingură de unt, 1 lingură de apă și merișoarele la tigaie; se amestecă până când merișoarele sunt pufoase și încep să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți din tigaie și spălați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați 2 litri de apă și 1/2 linguriță de sare în tigaie; aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați orez și fierbeți, neacoperit, până când este ușor translucid, dar încă ferm pentru a mușca, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Se toarnă în filtru fin sau strecurătoare (căptușite cu tifon în cazul în care găurile sunt mari). Clătiți orezul și scurgeți bine. Clătiți și uscați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați restul de 2 linguri de unt la tigaie la foc mic; când s-a topit, înclinați tigaia pentru a acoperi fundul și aproximativ 1 inch în sus. Întoarceți orezul în tigaie, stropiți cu 2 linguri de apă, acoperiți bine și gătiți la foc mediu-mare până când orezul este fierbinte și tigaia se umple cu abur, 3 până la 5 minute; reduceți focul la foarte mic și gătiți până se înmoaie pentru a mușca, 10 până la 15 minute. (Dacă nu este gata de servit, păstrați bine acoperit, îndepărtați-l de pe foc și lăsați să stea până la 15 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Cu degetele, zdrobiți șofranul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
12
Adăugați 1/4 cană de apă fierbinte și lăsați să stea cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
13
Adăugați amestecul de șofran, coaja de portocală confiată și afine la orez și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Confiată
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
șofran
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
14
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
15
Puneți orezul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper