Orez Basmati brun și Filet de porc fript

Orez Basmati brun și Filet de porc fript
Brown Basmati orez și friptură de porc muschiulet ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. O porție conține 350 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, struguri, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Unt brun și orez Basmati Pecan, Curry vegetal mixt cu orez Basmati brun, și Cina în seara asta: Minestrone de primăvară cu orez Basmati maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În tigaie sigură pentru cuptor, frecați carnea de porc cu 1/4 linguriță rozmarin și 1/2 linguriță ulei. Prăjiți până când termometrul în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 145 (25-30 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Între timp, gătiți orezul în apă clocotită ușor sărată până la licitație (30 de minute); scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
4
Într-un castron mare amestecati rămase 2 linguri plus 1 lingurita ulei cu coaja de lamaie si suc, muștar, și 1/2 linguriță sare; elimina 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MuștarMuștar
SucSuc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați orez, struguri, măr și restul de 1/4 linguriță de rozmarin în castron; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
StruguriStruguri
MărMăr
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Serviți carnea de porc feliată subțire cu amestec de orez și, dacă doriți, fasole verde; stropiți cu vinetă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
VinetăVinetă
Carne De PorcCarne De Porc
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista