Brown Basmati orez și friptură de porc muschiulet ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. O porție conține 350 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, struguri, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Unt brun și orez Basmati Pecan, Curry vegetal mixt cu orez Basmati brun, și Cina în seara asta: Minestrone de primăvară cu orez Basmati maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
În tigaie sigură pentru cuptor, frecați carnea de porc cu 1/4 linguriță rozmarin și 1/2 linguriță ulei. Prăjiți până când termometrul în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 145 (25-30 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
3
Între timp, gătiți orezul în apă clocotită ușor sărată până la licitație (30 de minute); scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
4
Într-un castron mare amestecati rămase 2 linguri plus 1 lingurita ulei cu coaja de lamaie si suc, muștar, și 1/2 linguriță sare; elimina 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Muștar
Suc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați orez, struguri, măr și restul de 1/4 linguriță de rozmarin în castron; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Struguri
Măr
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Serviți carnea de porc feliată subțire cu amestec de orez și, dacă doriți, fasole verde; stropiți cu vinetă rezervată.