Orez aragaz Mac și brânză

Orez aragaz Mac și brânză
Nevoie de un felul principal vegetarian? Orez aragaz Mac și brânză ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 502 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praf de muștar, sare kosher, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Vegan Mac și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați macaroanele, sarea și 2 căni de apă într-un aragaz pentru orez. Setați aragazul de orez pe ciclul standard de orez alb și gătiți timp de 30 de minute sau până când ciclul de gătit este aproape complet și cea mai mare parte a apei este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
3
Se amestecă laptele, cheddarul, produsul din brânză procesată, muștarul și piperul negru. Închideți capacul, rotiți aragazul la setarea caldă și lăsați să gătească, amestecând ocazional, astfel încât fundul să nu ardă, până când brânza este topită și laptele este bine încorporat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista