Orez Alb Pufos
Orezul alb pufos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 177 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de orez, ulei vegetal, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Încercați Glazură Albă Pufoasă, Glazură Albă Pufoasă, și Glazură Albă Pufoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-un castron mare. Clătiți cu apă de 3 sau 4 ori sau până când apa nu mai este tulbure.
Aduceți orezul, 1 1/2 căni de apă și uleiul la fiert într-o cratiță grea. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când ați terminat.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute. Puf cu o furculiță.