Orez Alb Pufos

Orez Alb Pufos
Orezul alb pufos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 177 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de orez, ulei vegetal, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Încercați Glazură Albă Pufoasă, Glazură Albă Pufoasă, și Glazură Albă Pufoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul într-un castron mare. Clătiți cu apă de 3 sau 4 ori sau până când apa nu mai este tulbure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgere.
3
Aduceți orezul, 1 1/2 căni de apă și uleiul la fiert într-o cratiță grea. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute. Puf cu o furculiță.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista