Orez Alb Brazilian

Orez Alb Brazilian
Orezul alb Brazilian este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 201 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toaterețete necesită usturoi, orez, sare și apă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 122 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Orez Brazilian, Orez Negru Brazilian, și Feijoada-fasole și orez Brazilian.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul într-o strecurătoare și clătiți bine cu apă rece; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei timp de un minut. Se amestecă usturoiul și se gătește până când usturoiul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați orezul și sarea și gătiți și amestecați până când orezul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
SareSare
4
Se toarnă apă fierbinte peste amestecul de orez și se amestecă. Reduceți căldura la minim, acoperiți cratița și lăsați să fiarbă până când apa a fost absorbită, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista