Orez Alb Brazilian
Orezul alb Brazilian este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 201 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toaterețete necesită usturoi, orez, sare și apă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 122 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Orez Brazilian, Orez Negru Brazilian, și Feijoada-fasole și orez Brazilian.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-o strecurătoare și clătiți bine cu apă rece; pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei timp de un minut. Se amestecă usturoiul și se gătește până când usturoiul se rumeneste.
Adăugați orezul și sarea și gătiți și amestecați până când orezul începe să se rumenească.
Se toarnă apă fierbinte peste amestecul de orez și se amestecă. Reduceți căldura la minim, acoperiți cratița și lăsați să fiarbă până când apa a fost absorbită, 20 până la 25 de minute.